Akut Behandling

Akut Behandling

Hvis man først har prøvet at stå med et akut tandproblem, ved man, hvor vigtigt det er at have en tandlæge, man kan regne med.

Akut Behandling

Akut behandling kan have mange årsager. Det kan f.eks. være en knækket tand, tandpine eller en visdomstand, der volder problemer. Uanset problemet vil vi altid forsøge at hjælpe dig med problemet samme dag. Vi har åbent alle hverdage året rundt med undtagelse af ganske få dage og vil derfor altid kunne hjælpe dig i løbet af kort tid. Nogle gange kan vi færdigbehandle dit problem med det samme; hvis det er en mere omfattende behandling, vil vi afhjælpe det akutte problem og sammen med dig finde et tidspunkt, hvor der er god tid til at lave den rette behandling til dig.

Ved akut brug for tandlægehjælp anbefaler vi, at du ringer til os inden kl. 9, så vi kan finde en akut tid til dig hurtigst muligt til at afhjælpe dit problem. Du er naturligvis også velkommen til at booke via vores online system her.

I weekenden og på helligdage

Ved akutte tandproblemer i weekenden og på helligdage henviser vi til Region Midtjyllands Tandlægevagt på tlf. 40 51 51 62. Tandlægevagten er beliggende Valdemarsgade 1D, stuen th., 8000 Århus C og har åbent: Fredag kl. 18.00-21.00, samt lørdag, søndag og helligedage kl. 10.00-13.00.