implantater Århus

Implantater

En forudsigelig metode at erstatte manglende tænder på.

Implantater

Hvis du mangler en eller flere tænder, er implantatet en god mulighed. Selve implantatet (fixturen) er en lille titaniumskrue, der sidder fast i kæbebenet og fungerer som en rod. Implantatet sættes i under anvendelse af lokalbedøvelse og er som regel en lille operation med få gener efterfølgende.

I de fleste tilfælde skal implantatet hele før der kan sættes en porcelænskrone/-bro på. Indtil du får den endelige krone eller bro på, sørger vi gerne for, at du har en tand at tygge/ smile med, så du fungerer også i helingsperioden.

Implantater er ikke født med samme immunforsvar som dine egne tænder. Derfor er vigtigt, at du er ekstra omhyggelig med hygiejnen omkring implantatet, så der ikke opstår inflammation omkring implantatet. I forbindelse med implantatbehandling instruerer vi dig grundigt i, hvordan og med hvilke remedier, du renholder dit implantat. Derudover tager vi undersøgende røntgenbilleder for at kontrollere knogleforholdene omkring implantatet. Dette gøres i forbindelse med de almindelige undersøgelser.

Hos Tandlægerne Stjernepladsen laver vi implantaterne i samarbejde med kæbekirurgerne Thomas Urban og Lone Lenk-Hansen. Du kan læse mere om dem og deres behandlinger på deres hjemmeside www.kirurgiklinik.dk.