Fyldninger

Fyldninger

Når der skal laves en plastfyldning, kan det skyldes enten et hul, at en tand eller fyldning er knækket eller af æstetiske årsager.

Fyldninger

Hvis du har et hul i tanden, skal den ”dårlige del” af tanden fjernes, før vi bygger tanden op i plast. Vi tager os altid god tid til at bygge din fyldning op i flere små lag, så vi dels opnår maksimal styrke, ligesom vi opnår en helt ”usynlig” fyldning, som matcher farven på dine tænder. Vi bruger altid kun de bedste materialer, og bygger ofte fyldningerne op i forskellige farvenuancer for at opnå et naturligt udseende.

Fyldninger kan variere i størrelse, sværhedsgrad og dermed også pris. Vi vejleder dig altid, inden vi laver noget, så der ikke er overraskelser af nogen art. Ellers er du naturligvis altid velkommen til at spørge.

Hvis du ønsker det, lægger vi gerne en lokalbedøvelse. Der findes forskellige typer bedøvelser, og i den forbindelse vælger vi den, der først og fremmest sikrer fuldstændig smertefrihed, men vi tager naturligvis også hensyn til, hvis du f.eks. tager medicin, er gravid eller har allergier.

Med plast kan man også lave smukke plastfacader. Det kan være aktuelt for dig, der har enten store, misfarvede plastfyldninger på fortænderne eller medfødte misfarvninger på dine fortænder. Med plast kan man også lukke mellemrum mellem tænderne. Det er en nænsom måde at lave et smukt smil på, da der ikke skal bores på tænderne. Snak med os om det, hvis du er interesseret i en plastfacader.