Tandblegning

Tandblegning

Et smil er noget af det, man først ser ved et andet menneske. Hvis du er ked af dit smil, kan en tandblegning være det rigtige for dig. Det er både nemt, hurtigt og billigt.

Tandblegning

Når man bleger tænderne, lysner man tænderne ved at anvende en velkendt og veldokumenteret metode. Hos Tandlægerne Stjernepladsen bleger vi ved hjælp af den metode, der i undersøgelser viser sig at holde bedst og give færrest gener. Ved brug af blegeskinner fremstillet specielt til dine tænder, sikrer vi os at blegegelen bliver i skinnerne, og du derved får den mest effektive blegning. Vi anbefaler typisk, at man sover med blegeskinnerne om natten for på den måde at have blegeskinnerne på tænderne så mange timer i streg som muligt. Alternativt kan man bruge blegeskinnerne 2-3 timer om dagen.

Hvis du har fyldninger eller kroner på dine tænder, vil disse ikke blive bleget. Derfor kan det være nødvendigt at skifte disse efter blegningen. I forbindelse med undersøgelse af dine tænder inden tandblegning gennemgår vi med dig, hvad du kan forvente, der vil skulle skiftes og laver naturligvis et overslag til dig. På den måde har du det fulde overblik over, hvad der skal laves, og hvad det vil koste.

Det kan variere fra smil til smil, hvor lang tid det tager at opnå den ønskede farve på tænderne. Typisk tager det 14 dage, men allerede efter få dages brug vil du se en flot effekt på dine tænder. En god ide er at få renset tænderne inden blegning, så blegegelen ikke skal trænge igennem bakteriebelægninger og/eller misfarvende belægninger. Derudover er det nødvendigt at få din tandlæge til at lave en grundig undersøgelse af dine tænder og slimhinder inden en blegning.

Ligeledes varierer det også, hvor lang tid en blegning holder. Med den metode, vi anvender hos Tandlægerne Stjernepladsen viser undersøgelser, at tandblegning typisk holder 5-8 år. Livsstil er selvfølgelig en faktor, der kan spille ind på holdbarheden af resultatet. F.eks. vil rygning, indtag af misfarvende fødevarer/ drikke som rødvin, kaffe, the, lakrids mv. gøre resultatet mindre holdbart. Det skal dog ikke afholde dig fra at nyde livet og nyde dit flotte smil.

Hvis du efter nogle år synes, at dine tænder trænger til endnu en blegning, kan du genanvende dine blegeskinner. Spørg os, så sørger vi for ny blegegel til dig.