kopieret fra: https://klinikholmberg.dk/finansering/

FINANSIERING AF TANDBEHANDLING

DEL TANDLÆGEREGNINGEN OP I SMÅ BIDDER

Hvis du synes, det virker uoverskueligt at betale for din behandling på én gang, har du mulighed for at dele regningen op i flere mindre bidder.  Det er nemt at ansøge om finansieringen, ligesom godkendelse processen er hurtig.

LÅN OP TIL 50.000 KRONER

Efter endt behandling på vores klinik, betales der med kort eller kontant. Du kan også benytte vores afbetalingsordning i samarbejde med denti.dk, hvor du kan låne op til 50.000 kroner (mindste lånebeløb er 2.500 kroner).

Bemærk: Du skal bruge dit NemID til at identificere dig. Du kan læse mere om Denti’s finansieringsmuligheder til tandbehandlinger ved at følge knappen til højre.

Du vælger selv, om du ønsker at ansøge om finansiering til det fulde beløb eller til en del af beløbet.

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Du er hjertelig velkommen til at kigge forbi klinikken, så hjælper vi gerne med at udfylde låneansøgningen online. Du får svar med det samme. Lånedokumentet underskriver du med NemID.

DINE FORDELE VED LÅNET

  • Du få svar med det samme
  • Fuldt overblik over finansieringen
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Fast lav rente
  • Pengene trækkes automatisk
  • Beløbet udbetales direkte til Tandlægerne Stjernepladsen

DU KAN ALTID FORTRYDE

Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Du skal som minimum være 18 år og være bosat i Danmark i mindst 4 år. Du må ikke være registreret ‘dårlig betaler’.