Klinikkens filosofi

Hos Tandlægerne Stjernepladsen er vi et team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Vi vedkender os vores ansvar som værende en del af sundhedssektoren. Derfor bestræber vi os på at levere sundhedsydelser på højeste niveau. Teamet tilbyder behandling på en moderne klinik med en god atmosfære og i trygge rammer.

Vi har en målsætning om også at være en god arbejdsplads. Et godt arbejdsmiljø medvirker til at fremme en positiv kundeoplevelse.

Vi drager omsorg for den enkelte. Information om behandling foregår i dialogform, hvor vi inddrager kunden i beslutningsprocessen.

Munden har en vigtig rolle sundhedsmæssigt, socialt og psykologisk. God tandsundhed hænger uløseligt sammen med en god livskvalitet.

Forebyggelse af tandsygdomme indtager en naturlig og central plads i vores virke. Det er vores mission at vedligeholde eller forbedre tandsundheden hos vores kunder. Dette med skyldigt hensyn til vores kunders egne ønsker og formåen.

Vores kompetencer udvikles i takt med fagets  videnskabelige udvikling gennem kontinuerlig efteruddannelse. Vores kunder skal ikke kun behandles – de skal behandles kompetent.

Hvor det måtte være hensigtsmæssigt, har vi et tæt interdisciplinært samarbejde med andre tandlægefaglige specialister, alt sammen for at sikre vores kunder den bedst mulige behandling.

Vi ser frem til samarbejdet.

Velkommen hos Tandlægerne Stjernepladsen.